Den Danske Kvindeklub er en upolitisk forening, foreningens formål er primært at styrke sammenholdet mellem danske kvinder og kvinder med anden tilknytning til Danmark som er bosat på Island.

Alle arbejder frivilligt, så vi har ikke mange udgifter.

Kvindeklubben ejer en vugge, som klubbens medlemmer kan låne. Klubben ejer ligeledes en folkedragt.
Klubbens logo er tegnet af Agnes Daviðsson, og ses i øverste venstre hjørne af siden.

Dansk Kvindeklub har sin egen fane med klubbens logo på, som bliver taget frem ved særlige lejligheder.
Fanen blev indviet af ambassadør Bodil Begtrup den 5. maj 1953. Ved indvielsen talte fru Begtrup for flaget, foreningen og Danmark og berørte, at den 5. maj var en god dag til indvielse af et dansk flag. Til slut sagde ambassadøren: "Jeg indvier flaget til ære for Danmark og til lykke for Dansk Kvindeklub i Island."